Jonathan Biss möter Musica Vitae

Sön 14 Apr 2019, 15:00
Pris
220 kr
Pensionär: 180 kr
Studerande: 120 kr
Klassisk musik, Konsert, Musica Vitae, Musik
Klassisk musik, Konsert, Musik
Arr.
Musik i Syd

Den amerikanske världspianisten Jonathan Biss har i närmare tjugo år verkat som konsertpianist och kammarmusiker. Musiken fick han med sig i blodet, han är son till den israeliska violinisten Miriam Fried och den amerikanske violinisten Paul Biss och representerar den tredje generationen av mycket framgångsrika musiker.

Biss har spelat med många av dagens mest berömda orkestrar som New York Philharmonic och Concertgebouworkestern samt med framstående dirigenter som Daniel Barenboim och Herbert Blomstedt.

Här musicerar han tillsammans med Musica Vitae och Malin Broman, violin och konstnärlig ledning, i ett medryckande och variationsrikt program med musik av bl.a. Mozart

 

Foto:
Benjamin Ealovega – Jonathan Biss
Alexander Mahmoud – Musica Vitae

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

Liknande arrangemang

Datum

Encores and more med Waltman & Skoogh

Salomon Smith Kammarmusikförening

7 Apr