Känslogalan – Streamas!

logotype
Arr.
ABF Malmö & Säg det – Sen gör det

På grund av omständighterna kring Covid-19 kommer Känslogalan endast att streamas 24/11 kl 19.00. Se mer info och länk på www.känslogalan.se.

Med allvar och skratt, glitter och glamour gör vi plats för en särskilt känslig kväll på Palladium Malmö. Det är dags för världens första Känslogala! Kvällen blir rena rama julafton för våra känslor, då kommer artister och konstnärer att ta plats på scen för att sätta ljus på känslornas betydelse. En hyllningskväll till alla personer och initiativ som skapar ökad förståelse för känslorna. Vårt husband kommer att ackompanjera artister som HanuttenHush ForeverCecilia NordlundVindla String QuartetDominique Wooten EmbretsonJan-Erik Sääf och många fler. 

Konstnären Martin Severinson fångar kvällen på duk med pensel och färg. På scenen möter vi också bland annat Malmö och Lunds fontänhus och Inkluderingslabbet. Vi ser fram emot en magisk kväll modererad av radioprofilen Matilda Alborn.  

Under kvällen presenteras Årets Känslovisionär – en hederstitel instiftad av Känslogalan som hela landet nominerat till och som utsetts av en expertjury. Nomineringen är öppen t.o.m. 24 oktober på www.känslogalan.se. 

Husbandet består av Ella Sandberggitarr & sång, Karin Hildingssonpiano, sång, Nils Aurelltrummor, sång & Daisy Dehlénbas, sång. 

Konserten livestreamas också via Känslogalan – se mer info och länk på www.känslogalan.se. 

 

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

******
Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.