INSTÄLLT! – Malmö Scenfest – Jubileumsutställningen öppen med rundvandringar

Pris
Fri entré
Malmö Scenfest
Arr.
Musik i Syd & Dansstationen

Tyvärr måste vi meddela att Malmö Scenfest 2020 ställs in.
Pga av Corona-situationen ställs programpunkter in på löpande band och vi har inte möjlighet att ge Er den fullspäckade scenkonstlördag som Malmö Scenfest ska vara. Därför och för att inte bidra till smittspridningen genom att skapa folksamlingar har föreningen Malmö Scenfest beslutat att ställa in årets Scenfest. Några medverkande kommer ändå genomföra sina arrangemang så håll utkik på varje medverkandes egna hemsidor. Om någon medverkande kommer streama sitt arrangemang kommer vi dela länken här.
Vi önskar vår kära publik en fin vår och ett fint år och så ses vi nästa år!

 

Kom och upplev Jubileumsutställningen med bilder, filmer, tidningsklipp, affischer och berättelsen om Palladiums historia fram till idag.

Följ med på en rundvandring i huset där vi också berättar om hur det gick till när huset byggdes. Huset är öppet mellan 11.00 – 15.00.

Rundvandringar kl 12.00, 13.00 och 14.00.

20 platser per rundvandring, först till kvarn…

MALMÖ SCENFEST (f.d Teaterns Dag) – EN HELDAG AV TEATER, DANS OCH KONST ALLDELES GRATIS.
Då är det dags! Den mest scenkonstspäckade lördagen på året äger rum den 28 mars då teatrar och dansteatrar, institutioner likväl som fria scener öppnar sina dörrar för er! Nytt för detta året är att även konstinstitutioner medverkar på programmet.

Det bjuds på föreställningar, öppna repetitioner, guidade utställningar, workshops, readings, livepodd.
Vem kan gå på detta? ALLA. Det finns allt för både barn, vuxna, för er som vill underhållas, bli förundrade och utmanade.

2020 är jubileumsåret där Teaterns Dag blir Malmö Scenfest och fyller 20 år! Detta firar vi genom att ge vår fantastiska publik GRATIS inträde. Ni hörde rätt, inte längre något strul med knappar, bara att komma! Programmet släpps den 27 feb.
Stay Tuned och Save the Date!

Malmö Scenfest är ett i Sverige unikt samarbete mellan stadens scenkonstinstitutioner och fria grupper. Alla som medverkar gör det ideellt och syftet är att få fler att upptäcka scenkonsten.

Med stöd av Malmö stad, Sparbankstiftelsen Skåne och Swedbank. I samarbete med ABF.