Navarra med gäster – över 100 barn och unga från södra Sverige och Danmark

Pris
100 kr
Konsert
Arr.
Unga Musik i Syd

Navarra är svensk folkmusik med skoningslöst sväng som gör det svårt att sitta still, men också sköra visor som borrar sig rakt in i hjärtat. Fyra starka personligheter med mod, ärlighet, energi och en närhet i tilltalet. De har gjort sig ett namn som förnyare av folkmusikgenren och som en explosiv och populär liveakt. Den egenkomponerade musiken kännetecknas av djup traditionskännedom, ett myller av influenser och texter som bränner till.

Debutalbumet Nya Fönster kallades ”ett av årets mest intressanta och innovativa album” av pressen. Även uppföljaren Om Natten nådde stora lyssnarskaror. I höst är folkmusikgruppen Navarra tillbaka med nytt album.

Under de senaste 10 åren har bandet synts på både nationella och internationella scener. Gruppen har nominerats till priser på Manifestgalan och Folk- och Världsmusikgalan.

Under denna konsert har Navarra med sig hundratalet gästmusiker i form av barn- och ungdomar samt deras pedagoger från södra Sverige och Danmark.

 

Medverkande:
Arvid Kästel – piano
Sofia Kunze – sång
Erika Risinger – fiol
Carl-Johan Groth – slagverk

 

Med stöd av Statens Kulturråd. Konserten är en del av projektet UNGA folk och arrangeras i samarbete med Bilda & Skånes Spelmansförbund

Klicka här för att komma till Navarras hemsida.

 

Foto: Johanna Hedborg

 

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.