Scott Hamilton & Jan Lundgren Kvartett

porträtt på Jan Lundgren och Scott Hamilton
Lör 9 Feb, 19:00
Pris
295 kr
Pensionär: 260 kr
Studerande: 200 kr
Jazz, Konsert, Musik
Jazz, Konsert, Musik
Arr.
Musik i Syd

”A Perfect Match”, så kan kombinationen Scott HamiltonJan Lundgren beskrivas. Svängig jazzmusik av allra högsta kvalitet.

Samspelet mellan Lundgren och Hamilton är närmast telepatiskt. Swing, sound, harmoni och struktur följs åt, så att man skulle kunna tro att de har spelat tillsammans hela livet.

Denna afton får vi höra dem tillsammans med några av Skandinaviens bästa jazzmusiker, Hans Backenroth på bas, som nuförtiden får stort erkännande och stor respekt för sitt fantastiske spel och Kristian Leth, kvällens trumslagare, ung dansk jazzmusiker som gör stor internationell karriär med turnéer och inspelningar överallt med en lång rad prominenta jazzmusiker.

Kvällens repertoar består av kända jazzevergreens blandat med melodier från den svenska sångskatten, arrangerade av Lundgren, så att de får denna älskade svenska jazzton, som de flesta förknippar med Jan Johanssons universum.

Här kan man lugnt säga att det skickas en vänlig tanke till Jan Johansson – Stan Getztiden. Jan Lundgren och Scott Hamilton är var för sig de absolut bästa tolkarna av denna unika jazzstil.

 

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

 

Liknande arrangemang

Datum

6 Apr

Rigmor Gustafsson - Come Home

Musik i Syd och Jazz i Malmö

10 Apr