Smaklösas Julshow – Tomtar på loftet

Lör 15 Dec, 19:00
Pris
280 kr, barn under 15 år: 180 kr
Längd
130 min inkl paus
Konsert, Musik
Konsert, Musik, show
Arr.
Tasteless records

Smaklösa öppnar alla minnesluckor i årets adventskalender, visar sin breda pepparkaksbak och sätter fyr på Lucia. Allt till ackompanjemang av bedårande musik.

Vad är egentligen Smaklösa? Wikipedia påstår:

”Smaklösa är ett band från Gotland. Musiken bygger mycket på 1960- och 1970-talslåtar, medan texterna alltid är egna. Ett stort antal gotländska företeelser får en ny innebörd, tolkade genom Smaklösas något säregna perspektiv. Bandets motto är ‘Det är fegt att repetera’. Detta kompenseras genom den spontanitet och improvisationsförmåga bandet uppvisar på scen och skiva.”

Nu passar pojkbandet (som hållit på i 45 år nu) på att flytta sin utsålda julshow från Gotland, via utsålda föreställningar i Stockholm och Göteborg, till Palladium i Malmö. Vad som kommer att hända i julshowen är svårt att förutse, men att låtarna kommer att varvas med flygande ängel, tuba, filmer, sketcher och märkligt improviserat mellansnack är högst sannolikt.

 

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.