Värttinä Vokaltrio – runosång i samtidsklang

Fre 1 Mar, 19:00
Pris
195 kr
Medlem Mix Musik: 150 kr
Studerande: 120 kr
Folkmusik, Konsert, Musik
Folkmusik, Konsert, Musik, Sång, Världsmusik, Vokalgrupp
Arr.
Mix Musik

Värttinä är en av Finlands mest framgångsrika folkmusikgrupper. Med rötterna i finska Karelen, framför de sånger i den vokaltradition som är utmärkande för kvinnorna därifrån.

Vokalensemblen har lagt världen för sina fötter och trollbundit publiken med sin ostoppbara energi och sina rent klingande röster. Deras musik är både komplext spännande och djupt gripande.

Billboard Magazine träffar mitt i prick med sin beskrivning av Värttinä: ”…banbrytande men ändå djupt rotad i traditionen, definitivt finskt, men ändå världslig”. Kom och låt dig röras av den finska folksjälen.

 

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.