P-Floyd – Coming Back To Life Tour 2022

Gitarr i ett fält med lavendel

Det svenska Pink Floyd-hyllningsbandet P-Floyd kommer till Palladium Malmö på sin turné med inte mindre än 12 spelningar i Sverige, Danmark och Finland.

Livet är som en flod som aldrig tar slut. Som alltid rör sig. Livet skiftar och vi följer med. Pink Floyds suggestiva och illustrativa musik blir här en kuliss av toner och stämningar som för publiken genom livets pågående lunk till avgrundens mörker och tillbaka till ljuset och livet. Missa inte tillfället att förföras och hänföras av böljande, svepande hypnotiskt ljus, tidlös musik och en produktion i världsklass. Vi vet att ni har längtat.

P-Floyd bildades 1993 av kapellmästaren & gitarristen Jan Stumsner. Sedan 1998 har bandet varje sommar lockat tusentals floydianer från hela Sverige till en lada i byn Skog utanför Falun. De senaste fyra åren har bandet även gjort konserthusturnéer i Sverige och bland annat satt upp sin egen version av ”The Wall”.

Bandet har genom åren bl.a. spelat in live-cd:n ”Floydian waves”, gjort succé inför mer än 8 000 i Dalhalla – en av världens mäktigaste och vackraste utomhusscener, byggd i botten av ett gigantiskt kalkbrott. Storslaget, imponerande och proffsigt är några av superlativen från tidigare konserter. En av orsakerna till framgången är att P-Floyd vågar bryta mönstret och inte bli en karbonkopia av originalet. Inte bara på det musikaliska planet, utan även när det gäller presentationen av den floydianska känslan.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.