Joey DeMaio – “The Blood Of The Kings” Spoken Word Tour – INSTÄLLT!

Tors hammare
Pris
495 kr
Hårdrock, Konsert, Musik
Arr.
Kulturbolaget, Triffid and Danger Concerts

OBS! Föreställningen är inställd!

Efter att ha avslutat en turné i Norge med sin framgångsrika show kommer nu MANOWAR med goda nyheter till sina skandinaviska fans: Joey DeMaio kommer med sin Spoken Word-föreställning The Blood Of The Kings till Sverige för två exklusiva föreställningar, varav en på Palladium Malmö den 13 november!

För första gången någonsin kommer MANOWAR att öppna sina stora arkiv och ge fansen möjligheten att höra den officiella historien om MANOWAR, direkt från källan!

Framgångarna och striderna, hemligheterna, livet på turné och i studion – upplev Joey DeMaio berätta historien om The Blood Of The Kings i verkligheten på en scen i den här fängslande enmans-multimedia-showen.

The Blood Of The Kings Spoken Word Tour är en unik personlig inblick i den fantastiska karriären hos ett av hårdrockens mest ikoniska och långlivade band.

 

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.