Den digitala scenen

På Palladiums youtubekanal kan du ta del av flera av våra livestreamade konserter, filmer och reportage. Nytt material läggs upp löpande så prenumerera gärna på kanalen så missar du inget viktigt. En del material kan bara ses direkt när det sänds medan annat ligger uppe under längre tid. Ta mig till Palladium Malmös youtubekanal.

Musik i Syd Channel är Musik i Syds digitala scen! Här hittar du konsertupplevelser, reportage, intervjuer, festivalnedslag och annat material från många av de miljöer som Musik i Syd är engagerade i. Här finns möjligheten att utforska Musik i Syds verksamhet på flera av de scener vi finns på. Här publiceras kontinuerligt nytt material. Ta mig till Musik i Syd Channel.

Dansstationen, som är Sveriges största fria gästspelsscen för samtida dans, hittar du också på youtube. För att komma till deras youtubekanal klickar du här.

 

 

Tips

Christian Lindberg | Musica Vitae

Den färgstarke och karismatiske trombonisten Christian Lindberg är något av en musikalisk tusenkonstnär. Han fick sitt stora genombrott 1990, då han som trombonsolist framförde Jan Sandströms Motorcykelkonsert iförd rött skinnställ.
Se konserten här på Musik i Syd Channel

 

Live från Palladium, Filip Jers och duo Unit

I “Munspelsresan” tar Filip Jers med oss på en hissnande resa med munspelet i fokus tillsammans med duon Unit – Niclas Höglind, 8-strängad gitarr & Kristofer Johansson, trummor.
Se konserten här på Palladium Malmös youtubekanal

Filmen "Palladium Malmö 100 år"

Huset Palladium i Malmö fyller 100 år 2020. En orädd visionär och entreprenör, tillika glas- och porslinsdirektör – Gustaf Löfberg – byggde det som då var Malmös absoluta premiärbiograf, men redan då också en konsertlokal.
Se filmen här på Musik i Syd Channel

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.