Lediga tjänster

Palladium söker för närvarande ingen foajépersonal men du är välkommen att skicka in en ansökan för att vara aktuell vid framtida rekryteringar av foajépersonal. För mer info om arbetsuppgifterna och hur du ansöker finner du nedan.

Foajépersonal

Vi söker glada själar som gillar att arbeta med människor och inte är rädda att ta i när det behövs. Arbetsuppgifterna består av att välkomna och ta hand om vår publik samt hjälpa till med lättare förberedelser och återställande av konserter, dansföreställningar och övriga arrangemang. I foajén tar du emot våra gäster och är därmed Palladiums ansikte utåt och den första de möter när de kommer till oss. Vi sätter stor vikt vid god service och att gäster får en bra helhetsupplevelse.

Vi ser att du är över 18 år och bör kunna prata flytande svenska och grundläggande engelska. Vi vill gärna att du kan tänka dig att jobba hos oss ett tag för att kunna skapa en trygg och effektiv arbetsgrupp. Antal arbetspass varierar under året (stängt under sommar) och är främst kvällstid under vardagar och helger, vi ser gärna att du tar åtminstone 3-5 pass per månad. Anställning: Timanställd

Om du är intresserad av att börja jobba på Palladium maila CV och personligt brev till mia.hempel@musikisyd.se

Kontaktpersoner

Mia Hempel

Inspicient

Producent 100%, med placering i Växjö

Vi söker en kreativ och erfaren producent med stort engagemang inom kultur och musik. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musik-upplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre.

I tjänsten ingår produktionsarbete för såväl vuxna som barn & unga, där bl.a. ung delaktighet inom Kulturcrew är en del, liksom programläggning av barn- och familjekonserter på Nygatan 6. Du stöttar även arrangörer och festivaler i Kronoberg, t.ex. Sagobygdens Musik- och berättarfestival, med praktisk och innehållsmässig kompetens.

Rollen som producent är bred och arbetsuppgifterna varierar. Som producent har du konstnärligt och ekonomiskt ansvar. Du gör budget, skriver avtal, samarbetar med arrangörer, skolor och andra aktörer i musiklivet, engagerar musiker och planlägger turnéer inom befintliga nätverk – men ser också möjligheter i nya samarbeten.

 

Vi söker dig som har

  • relevant högskole- eller universitetsutbildning, t.ex. musikhögskoleutbildning, musikvetenskaplig examen, kulturledarutbildning med specialisering inom musik eller motsvarande.
  • några års erfarenhet av produktions- eller projektledningsarbete inom musik
  • goda kunskaper om musiklivet, vill arbeta brett och är bekant med flera genrer – folkmusik, kammarmusik och jazz

Erfarenhet av arbete med musik och kultur för barn och unga är meriterande.

Som person är du uttalat kommunikativ, social och tycker om att samarbeta. Du är flexibel och initiativrik och kan bejaka behovet av oregelbunden arbetstid, som i perioder omfattar såväl kvällar som helger. Du har god administrativ förmåga och är van vid att driva projekt.

Musik i Syd erbjuder en inkluderande och kreativ arbetsplats, där förmågan till samarbete värderas högt. Tjänsten är placerad i Växjö och har framför allt Kronoberg som verksamhetsområde, men som producent på Musik i Syd arbetar du även med Skåne.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Skriftlig ansökan med personligt brev och meritförteckning ska vara oss tillhanda senast den 18 december per mail till rekrytering@musikisyd.se.
Märk ansökan ”Producent”.

Kontaktpersoner

Susanne Rydén

Verkställande Direktör

Mathias Boström

Arkivchef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här.