Lediga tjänster

På Musik i Syds hemsida hittar du alla lediga tjänster, klicka här för att komma dit.

Lediga tjänster på Palladium:

Foajépersonal

Palladium söker för närvarande ingen foajépersonal men du är välkommen att skicka in en ansökan för att vara aktuell vid framtida rekryteringar av foajépersonal.

Vi söker glada själar som gillar att arbeta med människor och inte är rädda att ta i när det behövs. Arbetsuppgifterna består av att välkomna och ta hand om vår publik samt hjälpa till med lättare förberedelser och återställande av konserter, dansföreställningar och övriga arrangemang. I foajén tar du emot våra gäster och är därmed Palladiums ansikte utåt och den första de möter när de kommer till oss. Vi sätter stor vikt vid god service och att gäster får en bra helhetsupplevelse.

Vi ser att du är över 18 år och bör kunna prata flytande svenska och grundläggande engelska. Vi vill gärna att du kan tänka dig att jobba hos oss ett tag för att kunna skapa en trygg och effektiv arbetsgrupp. Antal arbetspass varierar under året (stängt under sommar) och är främst kvällstid under vardagar och helger, vi ser gärna att du tar åtminstone 3-5 pass per månad. Anställning: Timanställd

Om du är intresserad av att börja jobba på Palladium maila CV och personligt brev till lotta.falzon@musikisyd.se

Kontaktpersoner

Lotta Falzon

Produktionskoordinator

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.