Lediga tjänster

Inspicient

till Palladium Malmö

________________________________________________________________________

Palladium Malmö är ett hus för musik och dans, en uppskattad scen av både artister och publik i hjärtat av Malmö. Huset invigdes 1920 som biograf och konserthus, och har till stor del kvar sin ursprungliga interiör. Sedan 2004 drivs Palladium Malmö av Musik i Syd i ett nära samarbete med Dansstationen och är en mötesplats för dans- och musiklivet i södra Sverige och i Öresundsregionen. På Palladium erbjuder vi ett variationsrikt utbud – allt från jazz, klassiskt, samtida dans och världsmusik till familjeföreställningar och skolkonserter. Med sitt centrala läge är Palladium Malmö lättillgängligt för besökare och erbjuder, utöver de publika arrangemangen, en attraktiv miljö även för konferenser och bolagsstämmor.

Som inspicient har du praktiskt ansvar för det som händer på scenen. Du är arbetsledare vid de evenemang där du är inspicient och har även säkerhetsansvar för lokalerna. Mycket av arbetet inför en konsert/ett evenemang ligger också på ditt skrivbord i form av planering och kontakt med kunden/artisten kring önskemål, krav och behov. I det relativt lilla team som arbetar på Palladium är alla beredda att rycka in och göra det som behövs, och i inspicienttjänsten ingår även vissa vaktmästarsysslor.

 

KVALIFIKATIONER

Du som söker…
• har relevant utbildning samt några års erfarenhet av att arbeta som inspicient och/eller tekniker inom konstnärlig verksamhet.
• behärskar engelska i tal och skrift.
• är positiv, lösningsinriktad och service-minded samt behärskar att arbeta såväl operativt som strategiskt.

 

För att trivas hos oss bör du vara flexibel, initiativrik, och bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bakgrund som musiker, eller ett stort musikintresse, ses som meriterande. Körkort krävs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 75%, som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde 1 februari 2019, eller enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan – personligt brev med meritförteckning ska vara oss tillhanda senast den 9 december 2018 per mail till: mia.hempel@musikisyd.se

 

Ytterligare information: www.palladium.nu
Verksamhetschef Ann-Marie Ekman, 0707-28 75 25