Lediga tjänster

MARKNADSKOMMUNIKATÖR

100% till Kulturkvarteret Kristianstad

Är du en driven marknadsförare med erfarenhet av kommunikation? Har du ett stort intresse för kultur och musik och vill arbeta för att fler ska komma och uppleva allt som erbjuds hos oss på Kulturkvarteret Kristianstad, då är det här jobbet för dig!

Som marknadskommunikatör på Kulturkvarteret Kristianstad arbetar du med marknadsföring av våra evenemang men också med att lyfta fram huset som en möjlig och attraktiv mötesplats. I tjänsten ingår pressarbete, webbhantering, strategier för publikutveckling samt grafisk produktion.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid, men vi kan behöva dig även en kväll eller helg i samband med evenemang.

 Du erbjuds:

  • delaktighet i ett stort kreativt team som jobbar tätt tillsammans. I teamet – som leds av en verksamhetschef – ingår projektkoordinator, tekniker, inspicienter, serveringspersonal, kock, restaurangansvarig och värdar.
  • en roll med stort eget ansvar, där du får utlopp för din kreativitet i kombination med din passion för evenemang och kommunikation.
  • högt tempo och varierade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

  • har utbildning inom digital kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
  • har erfarenhet av säljarbete, att arbeta med annonser och kampanjer och att använda t.ex. Google Analytics för uppföljning
  • har vana att arbeta grafiskt i Adobe CS-paketet, att hantera sociala medier (Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat etc.) med bilder och rörligt material
  • behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift – ett absolut krav då vi kommunicerar på båda språken

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i en kreativ roll med kundsegmentering, biljetthantering och/eller sökoptimering. Vana från serviceyrken är också meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, prestigelös, organiserad, initiativrik och affärsmässig. Du har lätt för att samarbeta, är kreativ och gillar att jobba lika mycket operativt som strategiskt. Du är bra på att formulera budskap, som når fram och ger effekt, lika lätt muntligt som skriftligt.

_____________________________________

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande, och sista dag för ansökan är 8 december.
Ansökan med meritförteckning och löneanspråk mejlas till: rekrytering@musikisyd.se

Ytterligare information:
Helen Ortman, verksamhetschef Kulturkvarteret Kristianstad
helen.ortman@musikisyd.se
0709-20 58 83

eller

Emma Eriksson, produktionskoordinator Kulturkvarteret Kristianstad
emma.eriksson@musikisyd.se
0708-20 58 34

_____________________________________

Kulturkvarteret Kristianstad – ett kvarter fyllt med kultur, till för alla. Här finns massor att uppleva nästan alla dagar i veckan. Här kan du gå på konserter och teater, äta en bit god mat eller ta ett glas vin i Café & Bistro, besöka Biblioteket eller läsa tidningar i Tidningsrummet. Du är välkommen att lyssna på intressanta föredrag, komma på våra populära After Work eller ta med hela familjen på våra Familjelördagar.  Kulturkvarteret är en del av Musik i Syd som på uppdrag av Kristianstads kommun har ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret, i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket.
www.kulturkvarteret.com

Musik i Syd – länsmusiken i Skåne och Kronoberg – säkerställer genom produktion, förmedling och samordning ett professionellt musikliv av hög kvalitet i hela regionen. Musik i Syd är en av Sveriges största arbetsgivare för frilansmusiker. Samverkan sker med regionernas kommuner, arrangörer, regionala och lokala institutioner samt andra aktörer inom kulturområdet. Verksamheten för barn och unga är prioriterad. www.musikisyd.se