Coronainformation

Den 9 februari avvecklas alla covid-relaterade restriktioner, bl.a. de som gäller för allmänna sammankomster, offentliga tillställningar och serveringsställen.

Då behöver du inte längre visa vaccinationsbevis vid besök. Inget maxantal för publik kommer att finnas, eller särskilda placeringsregler.

Men fram till och med den 8 februari gäller dock restriktionerna enligt nedan.

Vid våra arrangemang kommer vi att fortsatt uppmana till att hålla avstånd, vi erbjuder handsprit och skyltar i lokalerna för att underlätta flöden och begränsa trängsel. Vi är måna om att erbjuda publiken en trygg upplevelse av musik och scenkonst med omtanke. Varmt välkommen!

 

Vaccinationsbevis – detta gäller på Palladium Malmö!

Med anledning av att regeringen beslutat införa krav på vaccinationsbevis för offentliga tillställningar för fler än 20 personer, behöver du visa ett giltigt vaccinationsbevis (svenskt/europeiskt eller för de länder som EU samarbetar med) tillsammans med legitimation, för att besöka våra konserter och evenemang. Vaccinationsbeviset laddar du ner på www.covidbevis.se. Tänk på att beviset ska ha en qr-kod och kontrollera att giltighetstiden ej har gått ut.

– Kravet gäller personer som är 18 år och äldre.
– Du kan visa beviset digitalt eller utskrivet på papper.
– Personer som av medicinska skäl inte kan vaccinera sig ska kunna visa upp ett läkarintyg istället.
– Det är endast vaccinationsbevis som gäller – inte bevis på negativt test eller tillfrisknande.
– Du måste legitimera dig i samband med att du visar vaccinationsbeviset.
– Vi scannar bevisen i den app som DIGG (Myndigheten för digital förvaltning) tagit fram. Ingen data sparas efter scanning.
– Kom i god tid för scanning och ID-kontroll!
– Notera att vi har skyldighet att avvisa personer som inte kan visa giltiga dokument.

Vid våra arrangemang kommer vi att fortsatt uppmana till att hålla avstånd, vi erbjuder handsprit och skyltar i lokalerna för att underlätta flöden och begränsa trängsel. Personer med sjukdomssymptom är välkomna vid ett annat tillfälle. Vi är måna om att erbjuda publiken en trygg upplevelse av musik och scenkonst med omtanke.

 

Har du inget vaccinationsbevis?

Om du har e-legitimation/bank-ID finns mer information här om hur du hämtar ett vaccinationsbevis: www.covidbevis.se

Om du inte har någon e-legitimation kan du läsa mer här om hur du skaffar det: Om e-legitimation

Om du inte använder e-legitimation kan du ansöka om beviset via en blankett som postas (notera att handläggningstiden kan vara lång) och finns här:

https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/du-som-inte-anvander-e-legitimation-eller-saknar-folkbokforingsadress/

 

 

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.