konferens på Palladium i salongen

Hyra – Konferens

Konferens under kristallkronorna

Palladium erbjuder en unik lokal fullt utrustad med moderna ljud- och ljusanläggningar som passar ypperligt för till exempel konferenser och föreläsningar. Palladiums lokaler erbjuder flera möjligheter med en salong som är lämplig för allt mellan 50 till 500 personer. Här finns foajéer lämpliga för t.ex. utställningar och mingel, bl.a. Guldfoajén på andra våningen, som ger en förnämlig inramning till en mindre kundträff, VIP-arrangemang inför ett större arrangemang eller en eftersits för en mindre grupp eller speciellt inbjudna. I Guldfoajén finns också ingången till balkongen.

Flexibiliteten i salongen ger stora möjligheter för olika typer av arrangemang som konferenser, föreläsningar, prisutdelningar och utställningar, men vi kan också möblera för en modevisning med catwalk, releasearrangemang för böcker med mera. För gäster eller föreläsare finns det generösa/välutrutsade loger i direkt anslutning till scenen.

Salongen rymmer som mest 500 platser och är uppdelad i tre sektioner; främre parkett, bakre parkett samt balkongen. Vi har två olika möbleringar, dessa kallar vi stor och liten sittning (se bilder nedan/t h). Vid stor sittning används alla tre sektionerna. Vid liten sittning används bakre parkett samt, vid behov, balkong. Palladium hyrs ej ut till privata arrangemang.

STOR SITTNING MAX 500 PLATSER:

Palladiums stora sittning rymmer max 500 personer. Främre parkett består som mest av 12 lösa stolsrader, men antalet rader kan anpassas efter specifika arrangemang. Bakre parkett och balkongen är sluttande gradänger med fasta platser.
Klicka på bilden för att få upp planritningen som en pdf.

Salongn på Palladium

LITEN SITTNING MAX 284 PLATSER

Liten sittning ger en intimare känsla mellan föreläsare eller scenen och publik och består av bakre parkett och balkong, som båda är sluttande gradänger. Tillsammans har de 244 platser. En eller två lösa stolsrader kan därutöver ställas fram på främre parkett. Liten sittning, med som mest 284 personer, passar för exempelvis för konferenser, bolagsstämmor, föreläsningar och prisutdelningar. Liten sittning kan varieras på många sätt, och fungerar även för det lilla arrangemanget.
Klicka på bilden för att få upp planritningen som en pdf.

Salongen på Palladium

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.