konsert i marmorfoajén

Hyra – övriga evenemang

En dansuppvisning eller prisutdelning under takmålningarna

Våra lokaler är tack vare sin flexibilitet lämpliga för de mest skiftande arrangemang, det kan till exempel vara en dansuppvisning, skolavslutning, prisutdelning, föreläsning eller stand-up-föreställning. Varje arrangemang har olika behov och förutsättningar och vi anpassar sittningen i salongen och arrangemangen i foajéerna inför varje enskilt tillfälle. Här finns tillgång till både dansmattor och podier och för gäster, artister eller föreläsare finns det generösa/välutrutsade loger i direkt anslutning till scenen.

Akustiken på Palladium har ända sedan det byggdes fått många lovord och imponerar ofta på internationella artister. Vi har en Steinway D-flygel som uppskattas av många pianister och efter en helrenovering är nu klangen om möjligt än mer fantastisk.

Salongen rymmer som mest 500 platser och är uppdelad i tre sektioner; främre parkett, bakre parkett samt balkongen. Vi har två olika möbleringar, dessa kallar vi stor och liten sittning. Vid stor sittning används alla tre sektionerna. Vid liten sittning används bakre parkett samt, vid behov, balkong. Palladium hyrs ej ut till privata arrangemang.

STOR SITTNING MAX 500 PLATSER:

Palladiums stora sittning rymmer 500 platser. Främre parkett består av som mest 12 lösa stolsrader där antalet rader anpassas efter specifika arrangemang. Bakre parkett och balkongen är sluttande gradänger med fasta platser

Salongen på Palladium och en planritning över salongen

LITEN SITTNING MAX 284 PLATSER

Liten sittning ger en intimare känsla i salongen och består av bakre parkett och balkong, som båda är sluttande gradänger. Tillsammans har de 244 platser. En eller två lösa stolsrader kan därutöver ställas fram på främre parkett. Liten sittning, med som mest 284 personer, passar för exempelvis för dansföreställningar eller en skolavslutning. Liten sittning kan varieras på många sätt, och fungerar även för det lilla arrangemanget.

salongen på Palladium

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.