Bob Hansson - KONSTEN ATT FÅ MER WOW!

Bob Hansson

När du ser en föreställning av Bob Hansson ser du något som är unikt. Med sin blandning av klokhet, standup och poesi är han sin egen bransch och nästan vad som helst kan hända. I ena ögonblicket är det gapskratt och i nästa en djup meditation. Det här är inte bara en föreställning utan även en upplevelse. Bob Hansson har skrivit 12 böcker och tusentals uppträdanden.

Nu är det dags för uppföljaren till hans succé ”Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt” som spelades 2018-2019 och även kunde ses på SVT. I föreställningen ”Konsten att få mer wow” gör Bob Hansson ett fylligt urval ur sina svar i radioprogrammet ”Allvarligt talat” i P1;  ”Måste man älska sig själv för att älska någon annan”, ”Får man skratta åt sina egna skämt?”, ”Hur tröstar man en annan människa” och den viktigaste frågan av alla ”hur gör man med toaringen på jobbet?”

I föreställningen tar han svaret ett steg längre eftersom du som kommit dit – också gjort det. Det här är en föreställning som vill underhålla, men inte bara. Den vill även att du ska få mer wow i ditt liv. För det går att få och eftersom Bob väver in tricks i hela föreställningen, är det inte bara kultur, det är även utbildning. En utbildning i själva livet. En utbildning att få mer wow!

Bob Hansson är född 1970 och har sedan debuten 1998 givit ut ett femtontal böcker. Han har skrivit i de flesta genrer: romaner, essä och tankeböcker – och dessutom ett antal skivor med musik och poesi. 2018 gav han ut ”Tankar för dagen. Manual för ett snällare liv” och innan dess kom diktsamlingen ”…och grannsämjan är en långsam bödel”.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.