FESTEN – VIKTOR FRÖJD

En hyllning till housedansen och det sinnliga

När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.

Placerad mitt i verket, tillsammans med sceniska installationer och tre housedansare, blir du en del av Festen – en houseklubb förklädd till föreställning. Till musik av DJ Cheza och med master of cermony Yared får du följa med på en fest du sent ska glömma.

Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.

Publika röster

”Vi som publik var DÄR och var MED och vi mötte både varandra och dansarna. Helt fantastiskt vilket ös, både prestigelöst och vackert på nåt sätt…”
Frida, 48 år

”Det var väldigt kul, att man gick runt i stället för att sitta ner var unikt! De dansade också så bra, med mycket passion typ. Att man kunde vara med och dansa i slutet var också kul, alla gjorde det vilket gjorde det ännu bättre. Skulle gärna vara med på en sån föreställning igen!”Amelie, 13 år

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.