GERD

Support: "Lew"
GERD

Svenska stjärnskottet GERD släpper sitt efterlängtade debutalbum den 1 mars 2024. Med Meet Me In The Blue kommer GERD att svepa åskmoln över oss och ta oss ut på en känslomässig berg- och dalbana genom sin musikaliska värld. Hittills i år har nykomlingen från Karlstad vunnit Framtidens Artist på P3 Guld, levererat en magisk konsert med Svenska Kammarorkestern följt av uppträdanden på Tysklands Ina’s Nacht, Reeperbahn Festival och Late Night Berlin. Nu står GERD redo att erbjuda den svenska publiken en oförglömlig upplevelse genom mörker och ljus under sin vårturné – hennes första soloturné!

Publiken kommer att dras in i en värld av kontraster, där ljuset och skuggorna dansar i harmoni. Missa inte chansen att fånga GERD live när hon trollbinder publiken med sitt unika sound och gripande röst.

Support: ”Lew”
Bakom Lew står 25-åriga William Eggert, en låtskrivare och musiker som graciöst rör sig mellan pop, alt-pop och soul med en slående förmåga att skriva texter och melodier som inte lämnar någon obemärkt.
Lyssna här:

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.