Glenn Miller Orchestra – Christmas Show 2021

Glenn Miller Orchestra

Ännu efter mer än 75 år sedan Glenn Millers försvinnande spelas hans musik världen över.
Den världsberömda orkestern med det signifikanta orkestersoundet återkommer till Palladium – nu bättre än någonsin!

Säcken är packad med låtar ur Glenn Millers fantastiska repertoar samt ett antal senare skrivna musikarrangemang på julmelodier. Om du älskar Glenn Millers musik, att svänga till julklassiker och en väldigt bra show, ja då är detta definitivt showen för dig!

”Efter drygt ett års speluppehåll p.g.a. pandemin kommer vi använda stor del av hösten till att repetera inför vår planerade uppstart i november. Det kommer vara ett mycket samtrimmat band som anländer till Malmö”, säger orkesterledaren Jan Slottenäs.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia bildades 2010 och spelar med licens från Glenn Miller Productions, Inc., New York. U.S.A. Orkestern turnerar regelbundet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och anses internationellt som den främsta av de fyra orkestrarna i världen med rättigheter att använda Glenn Millers namn och framföra musiken från originalarrangemangen. Orkestern, som utgår från Stockholm, leds av trombonisten Jan Slottenäs och inkluderar flera yngre musiker ur Sveriges jazzelit.
Välkommen att uppleva 2021 års Christmas Show med Glenn Miller Orchestra.

THE MILLER SOUND LIVES FOREVER!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.