Inställd! Henry Rollins - Good to See You 2022

Henry Rollins

Tyvärr måste vi meddela att Henry Rollins ställer in sin kommande Europaturné p.g.a. det rådande pandemiläget. Därmed ställs även föreställningen den 24 januari 2021 på Palladium i Malmö in. Inget nytt datum är aktuellt för närvarande och samtliga biljetter kommer att återlösas.

 

Henry Rollins kommer till Malmö med showen ”Good To See You 2022”

Om man kan urskilja en röd tråd i Henry Rollins sällsynt rika karriär så är det hans intensiva jakt på sanning. Oavsett om det var som sångare i legendariska punkbandet Black Flag, skådespelare, författare, debattör eller spoken word-artist så har arbetshästen Henry Rollins alltid behållit sin hunger att avslöja skitsnack i vilken form det än kommer. Idag är det kanske som spoken word-artist vi känner honom bäst, och det är i egenskap av det som han kommer till Sverige för att göra tre framträdanden, varav en på Palladium i Malmö den 24 januari.

I showen ”Good To See You 2022” kommer vi att få höra Henry Rollins avhandla den extremt märkliga värld vi levt i under pandemin – allt levererat med den elektriska blandning av humor, provokation, politik och personliga betraktelser som han gjort till sitt signum.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.