Janne Schaffer – My music story

Janne Shaffer

Konsertåret har rivstartat och Janne Schaffer är i högform! – Jag är så lycklig över att jag får komma ut och möta min publik igen.

I konserten My Music Story får publiken följa med på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band. Ted Gärdestad och ABBA är särskilt intressanta i år. Teds första skiva Undringar, där Janne hade en viktig roll, kom ut för drygt 50 år sedan. Undringar innehåller bland annat låtarna Jag vill ha en egen måne och Så mycket bättre. Den 29 mars 1972 var Janne med och spelade in ABBA:s allra första låt People Need Love. I vår hade ABBA sin stora konsert i London och med anledning av det medverkade Janne i programmet The Missing 40 Years på brittiska Channel 5 den 22 maj.

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här .