Julkonserten Änglaljus

affisch änglaljus

JK Art Management & Communication i Göteborg presenterar för 27 året:
Julkonserten Änglaljus

Julkonserten Änglaljus är en julotta på vaken tid. Stämningsfullt där alla sinnen stimuleras. Vid entrén möts du av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret och doften av pepparkakor. Konsertsalen har nu blivit ljussatt till inbjudande julstämning. Ljuset går ner och tonerna sätts vid flygeln. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken – Nu startar Änglaljus!

Liveinspelning 2015 ( i Malmö deltar ingen orkester):

 

John Kluge – www.kluge.se

Gästartister:

Negar Zarassi, sopran
Negar Zarassi – http://www.negarzarassi.com
Negar är idag en väletablerad artist och har utvecklat hennes egna unika stil med mix av opera och mer modern musik som sträcker sig från tango,jazz, pop och folkmusik. Nu senast nådde hon stor framgång i ”Persia Got Talent” 2021 där hon placerade sig på 3:e plats och som sändes för miljoner TV-tittare. Detta har öppnat upp för Negar en internationell karriär.

Carolina Sandgren, Sopran
https://www.opera.se/opera…/solister/carolina-sandgren/
Under Corona pandemin , när kulturen varit nedstängd, har Carolina istället medverkat i SVT program som ”Hjälp jag skall gå på Operan” och ”Kulturfrågan Kontrapunkt”. Under hösten spelar Carolina, Floria Tosca på GöteborgsOperan.

Janne Bjerger, Trumpet
Janne har setts och hörts i en rad olika shower, föreställningar och TV-program och till sin egen skräckblandade förtjusning redan hunnit medverka i ”minnenas television” på SVT. Som studiemusiker och arrangör har han meverkat på hundratals inspelningar med uppdragsivgivare över hela världen såsom Max Martin, Justin Timberlake, Avicii m fl.

Vid flygeln: Daniel Stenbaek

Kören Mixtus Cantus under ledning av Martina Tomner

Varmt Välkomna till äkta julstämning!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.