Lill-lördag på Palladium – Nordic Percussion Group ”Reactions”

Nordic Percusiion Group

Kom in efter jobbet! Ta med vännerna. Njut av musik, mat och mingel på Palladium Malmö. Vi bjuder på lätt förtäring och livemusik redan i foajén från kl 17.00.
Vid vårens tre Lill-lördagar presenterar vi kammarmusik av högsta klass. Konserten börjar kl 18.00 och är ca 60 min utan paus.

Berörs av mötet mellan fyra av Nordens i särklass bästa slagverkare i en unik visuell och musikalisk konsert, full av fantastiska klanger och magisk spelglädje!

Nordic Percussion Group är en nystartad, kraftfull slagverksensemble sammansatt av synnerligen välmeriterade slagverkare – Patrick Raab, Johan Bridger, David Hildebrandt och Morten Friis. Samtliga fyra medverkande håller världsklass och är internationellt verksamma som musiker, tonsättare och eftertraktade pedagoger. Med fokus på det melodiska slagverket bjuder oss kvartetten på ett svängigt, klangrikt och virtuost program med hög energi och med musik av bl a Steve Reich, Dmitrij Sjostakovitj, John Adams och Philip Glass. Mångfacetterat, spännande och – förstås! – slagkraftigt.

Logga lill-lördag

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här .