MAKE HAY WHILE THE SUN SHINES – STINA NYBERG

“All that you touch You Change. All that you Change Changes you. The only lasting truth Is Change.” ― Octavia E. Butler, ur Parable of the Sower.

Make Hay While the Sun Shines är en serie danser som kartlägger personliga historier och dansande ögonblick. Föreställningen utgår från de detaljer som finns innan någon helhet kan anas, från minnen av dans och från verklighetens kaos. Baserad på en rörelsepraktik som bygger på disharmoni och förändring skapas en dans som kanske är lite mer som livet självt: ojämnt, fascinerande, snubblande, älskvärt och oförutsägbart.

Den här föreställningen av Make Hay While the Sun Shines är en ny dans i denna serie, med en utökad ensemble av åtta dansare och musik av KABLAM. Make Hay While the Sun Shines finns också som en kortfilm och en publikation. Med dessa danser och konversationer (nedtecknade såväl som talade) vill vi välkomna alla våra historier in i rummet.

Turnerar genom Slingan Tre scener.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här .