Standup på Palladium Malmö

Skrattfest på Palladium med Özz Nûjen, Kodjo Akolor, Kirsty Armstrong och Patrik Larsson. Fyra av landets bästa och roligaste komiker kommer till vackra Palladium lördagen den 31 augusti. Förvänta er en magiskt kväll med skratt, mycket skratt. Ta med vänner och familj och njut av en underhållande kväll.

Özz Nûjen
Özz är en av Sveriges största standup-komiker och har i över 20 år varit en av branschens allra roligaste. När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i TV, “Flykten till Östermalm”, “Parlamentet”, “Stjärnorna på slottet” mm. Özz har setts och älskats runt om i landet. Med frenesi som ett mindre kärnkraftverk är han alltid här och nu samt hans improvisationer håller alltid världsklass.

Kodjo Akolor
Kodjo har i hela 13 år varit en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” med har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen. Man kan se honom på Sveriges alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning. Komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3.

Kirsty Armstrong
När Kirsty står på scen missar hon ingenting. Få komiker har så stark scennärvaro som henne. Det finns ingen som lyckas vara så älskvärd och så hård på samma gång. Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till Årets Nykomling 2019, Årets Kvinnliga Komiker 2020 och sen tog hon hem titeln Årets Kvinnliga Komiker 2022. Hon har varit programledare på helgen i P3 och har under hösten varit aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter och Rostmacka på SVT.

Patrik Larsson
Patrik är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form! Han är kanske mest känd under karaktären Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?”

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.