Stockholm Swing All Stars - Inställt!

stockholm swing all stars

Tyvärr måste vi ställa in konserten på grund av de senaste restriktionerna kring Covid-19. Alla biljetter återköpes. Kontakta Kulturcentralen för återköp, 040-10 30 20.

 

Stockholm Swing All Stars äntrar scenen på Palladium med en förnyad spelglädje och ett sväng som har byggts upp under det långa speluppehållet, och nu bara måste ut. Kvällen kommer att bjuda på nya men välkända låtar i arrangemang skrivna av bandet, för bandet. En del arrangemang är vackra, andra intrikata, somliga bluesiga och medryckande – men alla är fulla av själ, lekfullhet och sväng.

En stor del av aftonens repertoar är inspelad på den nya skivan ”! ! ! Vol. 1\” som släpptes i september 2021. På topp ligger stjärnskottet Karl Olandersson säkra trumpet och i grunden den erfarne Göran Linds solida bas. Däremellan finner vi Sveriges förnämsta swingtrummis Mattias Puttonen och den ständigt innovative och närvarande Daniel Tilling på piano. Fredrik Lindborgs magnifika tenor får ej missas, inte heller Klas Lindquists eleganta altsaxofon och klarinett. Trombonisten Dicken Hedrenius aldrig sinande idéer är en fröjd att lyssna till.

Bandet består av:
Karl Olandersson – trumpet, sång
Klas Lindquist – altsaxofon, klarinett
Fredrik Lindborg – tenorsaxofon, klarinett, basklarinett
Dicken Hedrenius – trombon
Daniel Tilling – piano
Göran Lind – kontrabas
Mattias Puttonen – trummor

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.