Thomas Petersson - Bara Skojar

Thomas Petersson Bara Skojar!

En av Sveriges skönaste komiker ger sig äntligen ut på solo-turné med sin nya stand up-show Bara Skojar!

Thomas Petersson tog sig till en rafflande gruppfinal i Filip & Fredrik’s Alla mot Alla nu i våras, men framförallt har Thomas förgyllt många farser och revyer med sin humor och komiska ådra. Som stand-up-komiker slog han igenom i Släng dig i brunnen på 90-talet och har också medverkat i både Diggiloo och flertalet olika farser på Krusenstiernska teatern i Kalmar.

Thomas Petersson har sedan sin senaste turné 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och bjuder nu på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor och skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar vi oss igenom livet – från pandemier till postkodsmiljonärer och Bara skojar!

Det kanske inte blir så mycket feel-good-råd eller smöriga livsfilosofier, snarare mer om allt det där andra. Hur man kan misslyckas i relationer, retar sig på medmänniskor, ställer till det för sig själv och hamnar i dålig dager. Så som det är för de flesta. När man väluppfostrat inte tar mer än att det räcker till andra, väntar tålmodigt på sin tur, ställer sig sist i kön, försöker vara alla till lags och i rädsla för att verka pretentiösa svarar lite snabbare och lite mer ogenomtänkt än man borde och därmed belönas med… Just det – världens lön. OTACK!

Dessutom kan du vara med och påverka innehållet i förväg genom att önska dina favoritskämt – det blir som ett samlingsalbum med gamla och nya hits.
Önskeformuläret hittar du på showtic.se

En garanterat fantastiskt underhållande kväll där det bjuds på en galen humor och massa skoj – det här är Thomas Petersson – Bara Skojar!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.