WHEN THE BLEEDING STOPS – LOVÍSA ÓSK GUNNARSDÓTTIR

Vallning, svettning, humör – välkommen att fira förvandlingen

Kom och var med när en professionell dansare och kvinnor från ditt eget grannskap tar sig an ett av våra sista tabun: klimakteriet. Humörsvängningar, vallningar, svettningar och torra slemhinnor är inga hemligheter, så varför behandlas de som sådana? Det är dags att omfamna övergångsåldern. I den här underhållande och utbildande föreställningen skärskådas såväl de fysiska förändringarna som de skamfyllda känslorna och tystnaden.

Med utgångspunkt i lokala kvinnors berättelser om klimakteriet skapar den isländska dansaren och koreografen Lovísa Ósk Gunnarsdóttir en rolig och varm gestaltning av denna mytomspunna epok – en hyllning till kroppen och dess åldrande.

 

______________

Vill du vara med?
Lovísa Ósk Gunnarsdóttir, dansare och koreograf från Island, söker kvinnor från Skåne till sin föreställning ”When the Bleeding Stops”. I detta verk hyllas kvinnor i övergångsåldern!

Om du är en kvinna mellan 40 och 65 år kan du vara den hon söker – ingen tidigare dans- eller scenerfarenhet krävs. Du kommer att ha digital kontakt med Lovísa under hösten och utforska din inre dansare bekvämt hemifrån. Kommunikationen sker på engelska.

En fysisk workshop på (ca 4 timmar) äger rum någon dag innan föreställningen (24 oktober).
Om du är intresserad av att vara med i ”When The Bleeding Stops” och vill ha mer information, tveka inte att kontakta ap@dansstationen.nu

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.